huwelijk kleding afterpay

Bruidsmode online shoppen met Afterpay

Als je al bezig bent om te shoppen naar bruidsmode en alle dingetjes eromheen, dan weet je hoe duur het allemaal kan zijn en eigenlijk ook wel is. Misschien is je budget voldoende voor alles wat je wilt kopen, maar vergeet je vaak het feit dat je meerdere dingen bijelkaar wilt proberen en niet altijd alles even goed past.

Ik ken iemand die met eerder aangekochte kledingsstukken andere winkels af ging om te kijken wat er goed bij paste. Dat kan natuurlijk, maar we leven ook wel in een andere tijd. De tijd van Afterpay en online winkelen en dan is het goed om de kleding winkels waar je met Afterpay kunt betalen te weten.

Je kunt tegenwoordig namelijk perfect kleding thuis passen bij artikelen die je al hebt. Je hoeft dan niet van te voren een investering te doen voor alles, je stuurt immers wat je niet nodig hebt weer terug en je houdt wat je wel nodig hebt. Zo betaal je achteraf voor wat je houdt, in plaats van vooraf voor alles wat je bestelt.

Zo heb je dat broodnodige geld beschikbaar voor andere zaken, zoals aanbetalingen die je moet doen voor locaties en reserveringen of voor de fotograaf en catering. En toch kun je alle kleding die je wellicht nodig gaat hebben thuis passen wanneer het jou uitkomt.

Waar moet je allemaal aan denken? Natuurlijk je pak en je overhemd. Een zwart pak gaat altijd goed en een wit overhemd is stijlvol. Maar je kunt er natuurlijk elke combinatie van maken die je maar wilt, en zelfs gaan er tegenwoordig steeds meer mensen in een wat meer casual of bohemian vorm. Ikzelf? Ik hou meer van de traditionele pak-manier. Eén keer in je leven toch in ieder geval je best doen voor je schatje, toch?

Verder heb je dan de accessoires. Steeds meer zie je vlinderdasjes terug komen, ook omdat je die anders wellicht niet zo vaak aan zou doen en het toch een bepaalde statement maakt. Ook bretels, zoals leren bretels zien we steeds vaker gebruikt worden in de outfits om het geheel af te maken en wat eigentijdse flair te geven. Je kunt natuurlijk alle kanten op.

De happy socks van de laatste tijd kun je ook zeker meepakken, dat geeft het nog weer iets grappigs en je kunt hier helemaal je eigen smaak inleggen, zo gek als het maar kan en soms hoe gekker hoe beter. En het maakt voor een paar leuke en schattige bruids foto’s.

Heb je nog niet genoeg inspiratie? Doorzoek dan onze andere artikelen over de bruiloft en alles eromheen. Als je je thema hebt bepaalt, dan komt de rest meestal vanzelf wel. Om het thema kun je al je verdere ideeën en aankleding heen bouwen namelijk.

Geef een reactie