Leuke auto waarin je kunt trouwen

Er komt heel wat kijken bij het plannen van een bruiloft. Naast de perfecte bruidsjurk of een mooi maatpak, moeten ook de gastenlijst en trouwlocatie in orde zijn. Daarnaast is het belangrijk hoe je uiteindelijk, veilig en droog, op deze locatie aankomt. Je kunt natuurlijk op de achterbank in de auto van je ouders naar je eigen bruiloft worden gebracht. Maar om in stijl op deze grote dag te verschijnen, is het huren van een trouwauto een goede keuze. Hoe vind je nu de perfecte trouwauto voor jullie bruiloft?

Trouwauto’s voor een klassieke bruiloft

Er zijn veel verschillende bruiloftsthema’s, waarvan de klassieke bruiloft misschien wel de bekendste is. Deze traditionele trouwerij kenmerkt zich vaak door de elegante en romantische uitstraling. Vaak vinden deze bruiloften plaats in de kerk of een kasteel, maar met de juiste aankleding kan ook een feestzaal omgetoverd worden tot een traditionele trouwlocatie.

Een bruiloft die klassiek en tijdloos is, vraagt natuurlijk om een trouwauto die hier perfect op inspeelt. Wat past er nou beter bij dit bruiloftsthema dan een klassieke oldtimer? Een van de meest luxe trouwauto’s is de Rolls Royce Silver Cloud I. Deze wagen uit 1957 zorgt ervoor dat jij zeker in stijl op jouw klassieke bruiloft aankomt.

 

Deze, en andere, prachtige antieke oldtimers zijn eenvoudig te huren voor jullie grote dag. Liever een authentieke Cadillac of een Mercedes uit het jaar 1963? Ook voor een paar uur kun je een auto huren, zodat je met klasse arriveert óf wegrijdt op jullie trouwdag.

Wanneer je de ruimte en luxe van een Rolls Royce niet nodig hebt, maar toch graag in een klassieker op je bruiloft verschijnt, dan is de Volkswagen Kever misschien wel de trouwauto voor jou. Naast de witte cabrio-uitvoering van deze oldtimer, is ook de blauwe Kever uit 1972 een mooi vervoersmiddel voor deze bijzondere dag. De volledig gerestaureerde Kever is niet alleen te huur voor een lage prijs, de glimmende blauwe kleur komt ook mooi tot zijn recht op de traditionele bruiloftsfoto’s.

 

Moderne trouwauto’s

Tegenwoordig wijken koppels steeds vaker af van de huwelijkstradities. Bij een moderne bruiloft zijn de regels dan ook een stuk minder strikt dan bij een traditioneel huwelijk. Zo hoeft de bruidsjurk allang niet meer wit te zijn en zien we ook steeds vaker koppels trouwen op originele trouwlocaties; van een industrieel gebouw tot een oude boerderij. Er zijn bij een moderne trouwerij dan ook eindeloos veel vervoermiddelen waarin je kunt trouwen. Zo kun je jouw entree maken op de fiets, achterop een Vespa of zelfs met paard en wagen.

Wanneer je toch liever gebruikmaakt van een trouwauto voor jouw grote dag, zijn er verschillende moderne wagens die speciaal voor bruiloften gehuurd kunnen worden. Van luxe futuristische wagens, tot echte krachtpatsers. Neem bijvoorbeeld de Dodge RAM, een nieuw model pick-up truck, met meer dan genoeg plaats voor het bruidspaar. Het is de perfecte truck voor het aanstaande echtpaar dat graag een blijvende indruk op de gasten wil achterlaten. Toch liever een iets verfijnder vervoersmiddel dan deze grote pick-up truck? Dan is de witkleurige Challenger van Dodge een mooi, luxe en vooral origineel exemplaar. Dit is namelijk de enige in zijn soort die in Nederland verhuurd wordt. Het is de perfecte moderne bruiloftsauto voor een eigentijds trouwkoppel.

 

Leuke auto’s voor een festivalbruiloft

Festival style weddings worden steeds populairder. De bruiloften worden vooral gekenmerkt door de ongedwongen sfeer, die ook op festivals terug te vinden is. Dit thema huwelijksfeesten wordt vaak gevierd in de natuur, waarbij handgemaakte bordjes de gasten de weg wijzen. De ongedwongen sfeer doet denken aan de jaren 60 en 70, waarin de hippies hoogtij vierden. Een trouwauto die perfect past bij dit bruiloftsthema is de klassieke Volkswagen bus.

De Volkswagen T2 bus is de wedding van voor de populaire hippie bruiloften van nu. Deze zwarte vintage bus sluit perfect aan bij het ontspannen thema van een festival trouwfeest. Daarnaast staat deze klassieker mooi op de foto én kan de bus meerdere personen vervoeren. Voor een oldtimer met iets meer kleur, kun je kiezen voor de VW T1 in het babyblauw en ivoorwit. Deze geweldige ‘trouwbus’ is gebouwd in de jaren 60 en de perfecte wagen om in te trouwen. De klassieke Volkswagen busjes kunnen zowel met als zonder chauffeur gehuurd worden voor de grote dag.

Bij het plannen van je bruiloft is het belangrijk om ook het vervoer niet te vergeten. Je wil natuurlijk stijlvol op je bruiloft aankomen en een blijvende indruk op de gasten achterlaten. Een mooie trouwauto is dan ook het perfecte vervoersmiddel voor een huwelijksfeest. Of het nu een oude auto met speciaal kenteken betreft of een echte Ferrari 360; voor elk bruiloftsthema én elk budget is wel een mooie trouwauto te vinden. Zo kan een vintage bruiloft niet meer stuk met een Volkswagen Kever uit 1972, terwijl een klassieke Rolls Royce perfect past bij een luxe, traditionele trouwerij. De juiste trouwauto zorgt er niet alleen voor dat jullie veilig op de trouw- en feestlocatie aankomen, maar doet het ook nog eens goed op de bruiloftsfoto´s. Met het juiste trouwvervoer maak je deze bijzondere dag pas echt compleet.

Geef een reactie